Sammanfattning av mars 2012

Först vill jag bara börja med att komma med en ursäkt. En riktigt bra en dessutom. Under påsklovet hade jag från början tänkt blogga varje dag för att kompensera för den dåliga uppdateringen när jag går i skolan.
Tyvärr började vår router krångla något otroligt och just för tillfället har vi bara en dator att samsas om som har internet. Alltså kan jag inte sitta alls lika mycket vid datorn och jag kan heller inte läsa och kommentera lika många bloggar som vanligt. Så om jag inte svarat på din senaste kommentar:Håll ut! Jag vet inte när mitt internet börjar fungera igen,förhoppningsvis idag.

Antal lästa böcker: 4

Antal lästa sidor: 790

Jämförelse med februari: Det här var helt klart årets hittills sämsta läsmånad. Jag läste bara två skönlitterära böcker, en slags faktabok och ett seriealbum. Trots det lilla jag läste känner jag mig ändå inte särskilt onöjd för jag hade så otroligt mycket i skolan i mars.
Dessutom har jag tydligen bara recenserat en bok jag läste den här månaden och det håller ju inte...

Antal svenska böcker: 4
Antal engelska böcker: 0...

Bästa bok:
Hade det varit tillåtet att välja Hungerspelen som är en omläsning hade jag utan tvekan gjort det. Istället väljer jag Det borde finnas regler som också var riktigt bra.


Sämsta bok:
Får nog bli seriealbumet som jag läste och som jag inte tyckte särskilt mycket om. Kan ha att göra med att jag inte är någon van läsare av seriealbum. Den hette i alla fall Den glädjelösa ön och är gjord av Enrique Fernández.

Alla lästa böcker i mars:
På spaning med Hedvig- Hedvig Ljungar (vet fortfarande inte om det kommer en recension eller ej)
Det borde finnas regler- Lina Arvidsson
Den glädjelösa ön(seriealbum)- Enrique Fernández
Hungerspelen- Suzanne Collins (recension kommer så snart jag får internet antar jag)

Böcker som förhoppningsvis blir lästa i april:
Jag har redan hunnit avsluta en bok som jag har haft på min hylla sedan i december, Glashuset. Sedan måste jag också hinna läsa Tystnaden i bruset av Patrick Ness eftersom det är en bokcirkelbok. Det ultimata skulle vara att jag hann med För evigt av Maggie Stiefvater och även City of Fallen Angels av Cassandra Clare så att jag hinner läsa den innan City of Lost Souls släpps i maj. Men det brukar aldrig bli som man tror så.

/Anna(:





Kommentarer
Postat av: Lucy

Designen blev ju superfin! :D

2012-04-05 @ 11:21:43
URL: http://bokrygg.blogg.se/
Postat av: Lucy

Haha, kände hur min kommentar hamnade lite fel där. Sidan hade inte uppdaterats än hos mig när jag läste ditt tidigare inlägg om designen. x)

2012-04-05 @ 22:47:56
URL: http://bokrygg.blogg.se/
Postat av: Miriam- Schitzo-Cookies Bokblogg

Va tråkigt att du inte gillade "Den glädjelösa ön" jag fullkomligt älskade den!

2012-04-08 @ 09:10:43
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Jag känner att jag ligger lite efter när jag tittar på alla som läser så många böcker i månaden xD Haha, måste börja rappa på nu xD

2012-04-11 @ 16:27:45
URL: http://bookworm.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0