8 ointressanta intressanta saker om mig

Blev taggad av Pia att göra den här utmaningen där man ska skriva 8 fakta om sig själv och jag tänker självklart göra den! Älskar att berätta ointressanta saker om mig själv *host*. Fast det är väl de ointressanta sakerna som ofta är intressanta.
1. Lars-Henry och jag
Jag tycker mycket om att cykla på min cykel Lars-Henry. Han är gammal, har inga växlar och är en av mina käraste ägodelar. Eftersom jag är en aning besatt av siffror och statistik (och älskar att cykla) så inhandlade jag en cykeldator förra veckan. Nu kan jag se hur långt och snabbt jag cyklat m.m. KUSS OCH PRAM PÅ DIG KOMPIS!
 
2. Samlar på Johnny Depp-filmer
Johnny Depp är min absoluta favorit bland skådespelare, därför har jag som mål att försöka samla på mig ALLA hans filmer. Just för tillfället har jag 31 stycken (endast 27 på bilden då mina Pirates of the Caribbean-filmer är på ett annat ställe), men jag vet att han har gjort fler än 50, jag har alltså en bit kvar. De är ordnade efter året som de gavs ut. Terror på Elm Street är alltså den första film han gjorde och Rango är den senaste med honom som jag äger.
3. Rostade men kalla
Om jag rostar bröd måste jag alltid låta bröden svalna innan jag smörar dem. De ska vara nästan i samma temperatur som ett orostat bröd, gillar helt enkelt inte när smöret smälter. Får så konstig smak då. Det brukar sluta med att jag står och viftar bröden fram och tillbaka. Ser inte särskilt intelligent ut. Varför jag ens rostar om jag inte gillar dem varma? Jag tycker om när de är krispiga.
 
 4. Rakar inte benen
Trots att det anses som något tjejer "måste" göra så rakar jag inte benen. Jag orkar inte och dessutom tycker jag att jag har lika stor rättighet att gå med håriga ben som en kille har. Det är väl rebellen inom mig antar jag.
 
5. Storslagna planer
Jag och min bästa vän har många storslagna och en aning udda planer som vi planerar att genomföra i framtiden. En av planerna går ut på att vi ska cykla genom England, Frankrike och slutligen Spanien. Om man ska vara realistisk så är sannolikheten kanske inte så stor att vi kommer göra det, men det är ju alltid roligt att drömma och göra upp storslagna planer, och vem vet, inget är ju omöjligt.
  En annan plan vi har som inte är lika omöjlig är att vi ska bo tillsammans i en lägenhet i Göteborg för att kunna sitta på fik och dricka varm choklad med grädde.
6. Top Model, here I come!
Under mellanstadietiden, innan jag började klä mig i killkläder, var min högsta dröm att bli modell. Jag följde Top Model slaviskt och ville inget hellre än att bli som dem. De som kände mig under den tiden och som jag fortfarande umgås med tar upp det då och då eftersom de tycker det är så hysteriskt roligt med tanke på hur annorlunda jag är nu.
 
 7. Vassa rädslor

Flisor är nog den värsta rädsla/fobi jag lider av. Det och nålar, men på sätt och vis är de rätt lika. En gång hade jag fått en järnflis i foten och det tog flera timmar innan vi fick ut den eftersom jag grät och svettades så. Blir svettig i handflatorna bara av att tänka på det, haha.

8. Singel

Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande med någon, men det är inte som att jag är på jakt heller. Tycker att det är ganska härligt att vara singel. Då kan jag lägga all min tid på mina underbara vänner istället!

 

Man ska dessutom tagga 4 andra (alla verkar redan vara taggade) som ska göra den här utmaningen så jag taggar:

1. EMELIE ( det trodde ni inte va?)
2. Frida
3. Sandra och Freddy
4. Clara
Dessutom tänker jag fuska och även lägga till Lucy, vet inte om hon gjort den än, men om hon inte har det så är hon utmanad(:

Hoppas någon fakta var intressant för er!

/Anna(:

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

LARS-HENRYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!! <3

Svar: MIN SÖTA LILLA CYKEL MED VÄRLDEN BÄSTA NAMN:D
bookshelf

2012-08-21 @ 22:11:43
URL: http://drizzleandhurricanes.blogspot.com
Postat av: Pia

JOHNNY DEPP!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3 Jag älskar Gilbert Grape!! <3

Svar: YAAAY:D JOHNNY DEPP-MARATON!^^ Gilbert Grape är underbar! Mycket fin och mysig film:D
bookshelf

2012-08-22 @ 01:02:46
URL: http://bookrelated.devote.se
Postat av: Miriam - Schitzo-Cookie's Bokblogg

Va sött namn på cykeln =) och underbart att samla på Johnny depp filmer! Älskar honom med ^^

Älskar hur man kan ändras. När jag gick i 8an 9an så gick jag alltid klädd i påsiga byxor och mjukiströja plus förstora skateboard dojor typ :P Men de senaste åren har jag typ konstant klänning, är först nu detta året jag har börjat använda långbyxor/jeans igen.

(pss din sista fakta står det nr 9 istället för 8a ;) )

2012-08-22 @ 07:35:44
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.se/
Postat av: Man

Så intressant! Cykeln var helt underbar (hej, vill ha en sån cykel) och jag tyckte det var så sött att du har satt en liten lapp med "Johnny Depp" på hyllkanten, hahaha. Vill göra likadant med en Dymo! Sedan brukar jag också vänta med att bre smör på bröden, fast kanske inte riktigt länge som du. ;-)

Svar: Tack:D Ja, Lars-Henry är sannerligen underbar(:
HahahxD Egentligen vet jag inte varför lappen med "Johnny Depp" sitter där, men det är nog för att vi har alla DVD:er i samma rum och då vill jag inte att resten av min familj ska råka ställa några andra filmer där(:

Rinnigt smör är inte gott. Det är därför jag har lite problem med scones. Själva idén bakom scones är ju att man ska äta dem när de är varmaxD
bookshelf

2012-08-22 @ 11:32:55
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Alva

Nummer 4 och 9 for the win! ;D

Svar: YAY:D Måste dock byta nummer på 9:an eftersom jag hade glömt 8:an, hahahxD
bookshelf

2012-08-22 @ 15:25:43
URL: http://ingetlivutanbocker.blogg.se
Postat av: Frida

Åh! Va jag känner igen mig i dig! Jag rakar inte benen, om det händer är det max 2 gånger per år! sen har jag också någon fobi för allt som är vasst, speciellt nålar! Och singel är ju bäst! :D

Svar: Vad kul att du känner igen dig:) Jag tycker att det är bra att du inte rakar benen(: Känns som att verkligen alla tjejer gör det nu för tiden.
Nålar är hemskt, får alltid gråtattacker när jag ska ta sprutor och det är lite pinsamt xD
bookshelf

2012-08-22 @ 21:57:25
URL: http://photosandbooks.blogg.se
Postat av: Jennifer

JOHNNY DEPP!! <3 Ville också bli modell när jag var yngre, nu kan jag inte ens förstå hur jag tänkte ;) SINGEL=AWESOME!

Svar: Han är bäst!:D Jag kan inte heller förstår hur jag tänkte när jag ville bli modell xD Ja, visst är det skönt att vara singel!:D
bookshelf

2012-08-25 @ 20:15:18
URL: http://aloveforbooks.blogg.se
Postat av: Clara

*sitter och hoppar runt i skrivbordstolen och ser säkert sjukt löljig ut men det struntar jag i* (lyssnar på glad musik och så blir jag så glad av att läsa vad du skriver!) Jag rakar benen men beundrar dig som inte gör det till TUSEN! Fasen, varför egentligen? För att det är det killarna vill, såklart. Patetiskt. (hatar skönhetsideal och "såhär ska en tjej se ut bla bla blaha" och ojämställdhet och UNKNA könsroller och jäklar vad jag vill/borde bli feminist alltså! Och sluta raka benen.)

:-D

Svar: HahahaxD Måste säga att jag älskar den här kommentaren och håller med dig till fullo:D
bookshelf

2012-08-30 @ 18:35:49
URL: http://bokclara.blogspot.se/
Postat av: Clara

Och förresten: HEJA SINGEL! Varför inte liksom när vi kan kära ner oss i underbara karaktärer från böcker istället? (Dimitri Belikov... he he he).

Och apropå ingenting så skulle det vara sjukt roligt om du skaffade twitter! Extra härlig gemenskap mellan oss bokbloggare där! (och nejdå jag sökte inte nyss efter Johnny Depp på twitter för att locka dit dig, absolut inte...) (jag tror han har ett konto där, eller i vilket fall så finns det en massa konton om honom).

Svar: Jag måste erkänna att jag faktiskt funderat på att skaffa twitter eftersom det verkar himla mysigt med alla bokbloggare:D Det värsta är att jag inte har den blekaste aning hur det fungerar och det verkar en aning avancerat^^ HahahaxD Älskar att du sökte efter Johnny Depp för att locka dit mig^^ Tyvärr tror jag faktiskt inte att han har något kontoxD
bookshelf

2012-08-30 @ 18:42:59
URL: http://bokclara.blogspot.se/
Postat av: Clara

Svar till ditt svar på min kommentar:(det rimmade!) Twitter är jättemysigt! Äsch, du lär dig! Det är inte svårt. Du har 140 tecken att skriva med i varje "tweet", så skriver du vad du vill, följer folk för att se vad de skriver och allt som allt BUSENKELT när man kommer in i det (och det tar inte lång tid). Jaja, Depp-konto eller inte, kom dit vetja! (fast jag kan ju tyvärr inte tvinga dig) XD

Svar: Du har infekterat min hjärna med beslutsångest (inte på ett dåligt sätt dock^^). Tidigare har jag bara funderat på skoj att skaffa twitter, men nu är jag nästan säker på att jag ska skaffa deT(:
bookshelf

2012-08-30 @ 21:16:58
URL: http://bokclara.blogspot.se/
Postat av: Clara

Svar på ditt svar på mitt svar på ditt svar på min kommentar: (så var det, right?) du kan alltid testa ju? (att du förmodligen kommer fastna i gemenskapen och awesomenessen där behöver jag ju inte nämna he he ha ha). SÅ ATT nu är det bara att skapa ett konto och så löser allt sig och så blir alla glada och lyckliga och världen blir en lite roligare plats och så vidare och så vidare! *High Five* :-D

Svar: HahahaxD Jag vet inte ens vad det här blir för svar så jag bara kallar det för: svar: Jag ska försöka skaffa mig ett konto på twitter i veckan(:
bookshelf

2012-09-01 @ 21:31:45
URL: http://bokclara.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0