Lucka 12: Bra Booktubers (2)

Först och främst så är det den 12/12/12 idag och det dröjer ungefär 90 år eller något innan vi ens får uppleva ett sådant här datum igen. Något som jag tycker är rätt så otroligt och dessutom intressant! Det kan vi fira med att göra ännu ett inlägg om Booktubers som jag tycker om. Har ni missat den första delen så hittar ni den HÄR. Egentligen skulle jag ha haft ett annat inlägg idag, men eftersom jag har så mycket skolarbete så låtsas vi att det här är det inlägg som hela tiden var inplanerat.
 
 
 
 
 
 Sist talade jag om mina absoluta favoriter, idag kommer några som kanske inte är mina absoluta favoriter, men som jag tycker om mycket ändå!
 
 
Här har vi faktiskt ännu en kille som gör bokvideor, vilket alltid är lika roligt! Önskade att det fanns fler killar i den svenska bokbloggarsfären också. Harry på ReadTomes är en rätt ny booktuber, men jag tycker om hans videor väldigt mycket i alla fall. Speciellt hans dialekt,som faktiskt var en av de anledningar till att jag från början började följa hans videor. Ytligt, jag vet, men jag är svag för den här sortens dialekt!
 
Tyvärr måste jag erkänna att jag inte riktigt vet vad den här tjejen heter, men jag tycker ändå väldigt mycket om hennes videor! Hennes kanal heter Bookables och hon gör mycket trevliga Book hauls och andra videor. Hennes härliga personlighet skiner verkligen igenom och det gör hennes videor så mysiga!
 
Om man tycker om Book hauls är Misty på BookRatMisty den perfekta kanalen! Hon älskar att köpa böcker och det resulterar i många Book hauls, ofta. Dessutom har hon himla mysig personlighet, även hon.
Tjejen på GrazingPages har även hon en mycket härlig dialekt. Tyvärr gör hon enligt mig inte videor särskilt ofta, jag föredrar när de jag följer gör videor lite oftare (även om jag själv ändå knappt har tid att titta på dem). Det mesta hon gör är Book hauls och Wrap ups, men det gör inte så mycket då jag faktiskt gillar sådana videor! Trots att det inte låter så så gillar jag denna kanal!
 
Det finns en hel del andra som jag verkligen tycker om, men som jag märker nu inte har gjort en video på superlänge. Något som är väldigt trist enligt mig... Hoppas i alla fall att ni även hittade någon intressant att följa idag!

Nedanför det här strecket kommer en bokbloggare varje dag ,under den här julkalendern, få ge ett boktips inom en viss genre jag valt till dem. Det är de själva som skrivit ihop tipsen med rätt lösa "regler". Hoppas ni hittar någon bok ni vill läsa här under december! Klicka bara på bilden så kommer ni till bloggarens blogg.

Dagens genre:

 
 
 
 
 
Om ni, precis som jag, har mycket att göra nu innan jul och helst bara vill läsa något som går snabbt är dagens tips från Frida perfekt! 
 
 
Frida från Boooklovin
Att hitta korta böcker som samtidigt är bra kan vara ganska så svårt, och när jag skummade igenom bokhyllan första gången kunde jag inte hitta någon alls som passade in under kategorin. Andra gången fastnade mina ögon vid Saving Francescaav Melina Marchetta och jag kunde omöjligt förstå hur jag kunnat missa den. Den är ju perfekt! På dryga 240 sidor har Marchetta lyckats få till en helt underbar historia om att hitta sig själv, vänskap, kärlek, sorg och glädje. Allt det, tillsammans
med älskvärda karaktärer och ett magiskt språk gör Saving Francesca till en bok du sent kommer att glömma. Om du läst och gillade Jellicoe Road kommer du definitivt att tycka om den här boken också och om du ännu inte läst något av Marchetta kan jag bara säga att du verkligen har något helt magiskt att se fram emot!
 
 
Pris på Bokus:
Engelsk paperback: 75kr
 
/Anna(:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0