Glad Midsommar!

Glad midsommar på er allesammans!
Anledningen till att jag inte fixat någon snygg bild eller bloggat de senaste dagarna har varit för att jag har fått virus i den dator där jag hade alla mina program och bilder. Viruset är borttaget nu och datorn är ominstallerad, men jag har fortfarande inte fått in alla de program som jag använde mig av förut och bilderna ligger kvar på den hårddisk där jag hade sparat dem. Dessutom är jag lite frustrerad över en del nya saker som har blivit, till exempel att jag inte längre kan ordna mina favoriter efter datum utan att de istället lägger sig i alfabetisk ordning. Men nu ska vi inte gnälla mer om det(det har jag redan gjort tillräckligt).
 
Trevlig midsommar! Hoppas ni får en underbar dag och att ni äter god mat(och läser en bra bok. På tal om bra bok, jag läser just nu Last Sacrifice av Richelle Mead och den är väldigt bra även om jag bara läst 70 sidor.).
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Zozzo

SV: De röda omslagen hittade jag på Bokia :) Fast jag tycker inte alls om de röda omslagen, de var de enda som fanns x)

Kul att du tyckte om Born at Midnight! När jag väl hade beställt den och Awake at Dawn ångrade jag mig lite, eftersom jag inte hört så där jättemycket bra om dem ;)

2012-06-22 @ 16:28:24
URL: http://bokzoem.blogspot.com
Postat av: Zozzo

SV: Jag hade först tänkt köpa alla i ett annat format, så jag har den första boken i ett annat omslag x) Tack! :)

2012-06-22 @ 22:47:51
URL: http://bokzoem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0