Jorden runt- tredje månaden

Som ni kanske kommer ihåg befann vi oss i Asien under september. Jag hade sagt till er att jag skulle läsa Flyga Drake av Khaled Hosseini, vilket jag också gjorde. Recension på den hittar ni HÄR. Jag tyckte att den mycket väl skildrade Afghanistan och jag fick god insyn i hur folket där har haft det och fortfarande har det.
 
Jag hade även tänkt läsa mangan Skip Beat! från Japan, men tyvärr blev det inte så. Jag kom in i en lässvacka och var faktiskt inte alls sugen på att lära mig läsa en manga. Så blir det ibland!
 
Eftersom jag har varit nere i den här välkända lässvackan har jag inte varit sugen på att läsa mycket. Jag har heller inte avslutat många böcker. Just för tillfället prioriterar jag att få tillbaka min läslust och för att få tillbaka den vill jag bara läsa böcker som jag VERKLIGEN är sugen på. Boken jag hade bestämt för Australien, som är vårt nästa resmål, är jag tyvärr inte alls sugen på att läsa för tillfället.  Jag har alltså tänkt skjuta upp hela Jorden runt-läsningen en månad. Australienboken kommer alltså läsas i november och hela den här grejen kommer hålla på en månad längre än vad den från början var tänkt.
 
I vilket fall hade jag tänkt visa boken jag valt för Australien:
 
Man skulle alltså kunna se det som att vi stannar i den stora världsdelen Asien lite längre än väntat. Flygen blev inställda på grund av strejkande piloter.
 
HOPPAS ATT ERAT HÖSTLOV BLIR TOPPEN OCH ATT NI FÅR LÄSA MYCKET!
/Anna(:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0