Bokmässan (igen)

För det första vill jag börja med att be om förlåtelse. Inte för att jag inte bloggat på ungefär två veckor, utan för att jag pratat så mycket om Bokmässan på sista tiden. Jag vet att vissa inte kan åka och tycker att det är rätt trist och lite irriterande att folk hela tiden pratar om Bokmässan. Så ja, jag är ledsen, men håll ut. Om cirka en vecka kommer den här bloggen vara som vanligt igen (vilket betyder minimal uppdatering och tråkiga inlägg typ).
 
Jag har lite saker jag vill säga gällande Bokmässan:
 
1. Om ni ser mig imorgon, tveka inte att komma fram! Fattar ni det? Om jag får höra att ni sett mig men inte vågat komma fram så ska jag personligen strypa er ( liten överdrift där, men ni förstår tanken). Jag vågar inte lova att jag kommer vara lika perfekt och rolig (HOST,HOST) som i mina videor , men jag ska göra mitt bästa för att försöka vara åtminstone LITE socialt smidig.
För att ni inte ska ha någon bra ursäkt kommer jag lägga upp en bild på tröjan jag med mycket stor trolighet kommer bära imorgon:
Picasa fattar tydligen inte hur man vänder på bilder... Men en lagom skrynklig Svampoptröja kommer jag troligtvis alltså bära!
 
2.  Ni har väl inte glömt träffen  KL 14.00 VID BONNIER CARLSENS MONTER (B04:02)? Där hoppas jag att jag ser er! Men i alla fall. Ruta Sepetys signerar böcker vid B Wahlströms monter vid 14.20 till 14.40 och eftersom jag (och några fler) vill dit, så kanske de som vill kan följa med från Bonniers till B Wahlströms. Inget är spikat än, men vi funderar på det och ni får GÄRNA (överanvändning av stora bokstäver och utropstecken idag) följa med för det blir bara skoj!
 
Det här blev ju ett väldigt bra inlägg känner jag... Alla har haft värsta superinläggen med hur de har tänkt göra imorgon och sådär. Men mitt problem ligger väl i att jag inte riktigt har löst alla mina problem. Exempel: Vad ska jag bära i (får asont av ryggsäckar), vad ska jag har för ytterkläder då jag inte vill dö av kyla men heller inte bära tontals med kläder. Psykbryt på det. Jag vet i alla fall att jag ska ha mina fula gympaskor då jag inte kan gå en hel dag i Converse.
 
KOM FRAM TILL MIG OM NI SER MIG IMORGON! OKEJ? Jag är inte så värst farlig, bara knäpp.
 
/Anna(:
 

Kommentarer
Postat av: Man

Ack, jag hade kunnat matcha dig såväl t-shirtmässigt om jag bara hade varit där. (För ja, jag köpte den efter att ha sett den i din video.) ;-)

Svar: SYND ATT DU INTE ÅKTE, DET HADE VARIT ASCOOLT! Jag kan nästan kalla mig modebloggare nu också xD Förresten har jag köpt alla tre i Sagan om Ringen nu! Det var halva reapriset och jag slog till direkt!
bookshelf

2012-09-28 @ 23:47:57
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Malin

Svar: Ja, hade varit jätte kul att träffa dig! En annan gång hoppas jag :)

Svar: Det hoppas jag också!
bookshelf

2012-09-30 @ 22:02:36
URL: http://ensidatill.blogspot.com
Postat av: Miriam - Schitzo-Cookie's Bokblogg

Synd att jag missade dig. Men men

Svar: Ja, det var synd! Om du åker dit nästa år får vi hoppas att vi ses! :D
bookshelf

2012-10-01 @ 19:28:40
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.se/
Postat av: Elisabet

Åhåhå, synd att vi inte kunde prata längre men du fick iallafall din kram :'D

Svar: Ja, det var synd att vi inte hann prata mer! TACK FÖR KRAMEN!:D
bookshelf

2012-10-03 @ 07:00:06
URL: http://bokvarg.blogspot.com
Postat av: Vynne

Svar: Det ska fixas. Det vore superkul om du ville skicka till mig också!:) vynne97 @ live.se

2012-10-03 @ 21:29:43
URL: http://bokkarlek.blogspot.com
Postat av: Man

Angående trilogin - YAY!

2012-10-07 @ 20:52:57
URL: http://bokskadad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0