Skype-boksamtal

Länge har jag tänkt tanken om att massa bokbloggare skulle skypa med varandra och prata böcker, men idén har alltid stannat i min hjärna. Därför är det ju tur att det finns människor som inte är som jag utan faktiskt tar tag i saker och ting. 
 
Bella på Bellas bokblogg har nämligen skrivit ett litet inlägg som just handlar om hennes idé om att bokbloggare ska skypa med varandra och prata böcker. Om ni är intresserade av att prata med bokbloggare IRL lite oftare än bara under Bokmässan, så rekommenderar jag att ni läser hennes inlägg och sedan anmäler ert intresse!  Hennes idé är fortfarande i utvecklingsstadiet, men jag tycker om tanken väldigt mycket!
 
Erkänn att detta är coolaste bilden ever!
 
Och ja, ursäkta för min flera veckors långa frånvaro. Jag vet inte vad som hände. Livet kom emellan tror jag. Men snart har jag sommarlov ( och tyvärr inget sommarjobb än, which means a lot of tid)! 
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Nelly

Tycker också att detta vore skitkul. Hade ju iden med bokcirkel innan som jag hoppades skulle bli lite som denna idé. Dock funkade det inget bra... vet inte varför.

2014-05-20 @ 13:53:24
Postat av: Bella

Åh tack för att du sprider det vidare! Ju fler desto roligare ^^ Och ja, bilden passade utmärkt till detta ;D

Svar: :D
bookshelf

2014-05-20 @ 17:01:10
URL: http://bellasbok.blogg.se
Postat av: Anna

Svar: Ja! Vem vill inte tillhöra en Bokbloggarfamilj? :D

Svar: ALLA vill tillhöra en Bokbloggarfamilj! :D
bookshelf

2014-05-27 @ 23:45:58
URL: http://readingthisworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0