NaNoWriMo: vecka 1

En vecka har nu passerat av NaNoWriMo, och i år har jag tänkt försöka göra veckosammanfattningar. Mest för min egen skull, eftersom jag inte kommer ihåg hur jag kände förra året när jag deltog i NaNoWriMo (troligtvis massvis av förtvivlan). 
 
Dagens ordmål: 13333
Antalet skrivna ord: 15006
 
Jag började skriva förra lördagen kl 00.00, och innan jag gick och la mig skrev jag ca 1000 ord. Dessa 1000 ord  vill jag helst inte läsa igenom för redan när jag skrev dem kändes det värdelöst. Dag 1 var jag fortfarande väldigt osäker på om jag skulle fortsätta med den story som jag hade, eller om jag helt enkelt bara skulle gå tillbaka och fortsätta skriva på den ofärdiga story jag skrev på under NaNoWriMo förra året.
 
Dag 2 bestämde jag mig för att jag nog ändå skulle fortsätta med min nya story, och det har jag gjort sedan dess.
 
Innan jag började skriva den 1 november hade jag inte planerat handlingen något och jag hade inga väl uttänkta karaktärer, men just nu tar jag dagen som den kommer. Jag har fortfarande ingen bra och välgenomtänkt handling, och det är väldigt mycket plotholes, men jag har kommit på lite nya saker i alla fall. Och jag håller på att försöka lära känna mina karaktärer. Även om jag inte har någon superarbetad handling så tycker jag ändå att det är roligt att skriva än så länge, och det anser jag är det viktigaste!
 
Idag går vi in i vecka 2 och då brukar mitt tvivel komma, för att sedan hålla i sig till 1:a december. Det är också i vecka 2 eller 3 som det brukar bli jobbigt att inte halka efter, men jag ska helt klart göra mitt bästa! Än så länge ligger jag före schemat, och det känns bra! 
 
Det var väl allt för den här veckan, tror jag. Som sagt, jag gör mest det här för min skull, men ni kanske också tycker att det är intressant att se min väg mot förtvivlan.
 
Som avslutning kan ni få en låt som har inspirerat mig lite den här veckan: 
 
Om ni deltar i NaNoWriMo, hur går det för er?
Om ni inte deltar i NaNoWriMo, vad gör ni istället för att lägga er tid på skrivande?
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Amanda

Det gick helt sjukt bra i början av veckan när jag skrev 10 000 ord på två dar, så den vågen har jag vilat på änsålänge, men precis som du brukar jag börja halka efter vecka två och tre, så jag just nu försöker jag tvinga fram ett ordentligt försprång, haha ;)

2014-11-08 @ 18:59:33
URL: http://bokpandan.blogspot.se
Postat av: Moa

Jag hejar på dig! :) Det går ganska bra för mig, jag håller mig till dem dagliga målen och jag längtar hela tiden efter att skriva mer, så det är ju bra! Det är bara det att det finns annat som blir lidande istället, så som den där högen med plugg som jag borde göra *host, host*. Men än så länge tycker jag bara att det är kul och spännande, har aldrig varit såhär taggad inför NaNo förut och kom då ihåg att jag bestämde mig dan innan för att faktiskt vara med i år, haha.. Jag tycker att det är så himla fint att delta i NaNo, för alla peppar varandra och är taggade.
Haha, världens längsta kommentar, men jag tycker det är så mysigt! :)

Svar: Tack Moa<3 Jag hejar på dig också! :D Det är ju superbra att du är taggad på att skriva! (och plugget kan du börja prioritera i november igen, berätta inte för nån att jag sa det^^)
Hade du en uttänkt story när du bestämde dig att vara med, eller hittar du bara på under tiden du skriver? :)

Ja, det är verkligen underbart med NaNo! Det är verkligen superfint att alla taggar och är så gulliga! :D
bookshelf

2014-11-08 @ 19:05:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0