NaNoWriMo: vecka 3

JAG HAR INTE DRUNKNAT! ÄVEN OM UPPDATERINGEN KOMMER LITE FÖR SENT SÅ HAR JAG INTE DRUNKNAT! NI BEHÖVER INTE LETA REDA PÅ FÖRSTA BÄSTA LIVBOJ. JAG HAR BARA VARIT BORTREST OCH SETT FRANKENSTEIN MED BENEDICT CUMBERBATCH (på bio, tyvärr inte IRL)!
 
 
Den här veckan har faktiskt gått ganska bra! 
 
Början av veckan började lite segt (har jag för mig), men sedan tog jag mig i kragen. Jag visste att jag skulle vara borta både söndag och måndag, så jag behövde skriva ikapp.I slutet av veckan skrev jag runt 2000 ord varje dag och det är jag väldigt nöjd över!
 
 
I lördags hade jag dock ca 1667 ord att skriva för att jag skulle vara ikapp måndagens mål. Hela lördagen var jag väldigt upptagen, och på kvällen grillade vi korv över öppen eld. Men mellan halv nio och halv tio hade jag lite tid att skriva, (innan Downton Abbey och Supernatural) så då skyndade jag mig att skriva upp till 400013 ord och jag var skitnöjd!
 
Det som är tråkigt är att jag hade ett stort försprång i lördags, men nu när jag har kommit hem utan att ha skrivit på två dagar så ligger jag plötsligt precis på dagens mål. Lite tråkigt, men det var värt det!
 
NU ÄR DET BARA 10 000 ORD KVAR, OCH NU FINNS DET VERKLIGEN INGET SOM KAN STOPPA MIG! JAG KOMMER ATT HA 50 000 ORD NÄSTA VECKA. 
 
Min plot kommer knappast vara klar vid 50 000 ord, för jag har knappt börjat på min plot, to be honest. Många scener som jag skriver vill jag ha med, men de driver inte direkt det viktigaste i handlingen framåt. Anledningen till att jag gör så här är för att jag inte riktigt vet hur jag vill att min plot ska vara. 
 
Hur går det för er? 
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Elin - Bokparadiset

Okej jag behöver hjälp, vill så gärna göra taggen jag fått av dig men fattar inte hur man lägger in gifs :'(

2014-11-25 @ 18:54:15
URL: http://bokparadis.blogg.se
Postat av: Elin - Bokparadiset

Alltså Anna I love you! Kul att det för övrig att det verkar jättelätt :'D

2014-11-25 @ 19:30:10
URL: http://bokparadis.blogg.se
Postat av: Emme ∞

Åh så glad för din skull :D
Bra jobbat!
(Älskar btw alla dina gif:s, så hiimla underbara♥)

SV: Låter riktigt spännande! :D Det är inget man stöter på så ofta i bokvärlden ^^
Stort lycka till! :D

Svar: Taaack så jättemycket! :D <33
bookshelf

2014-11-26 @ 06:43:18
URL: http://emmesphotos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0