NaNoWriMo: vecka 4

Va? Varför uppdaterar jag redan? DET HÄR ÄR ANLEDNINGEN: 
 
Igårkväll, den 27:de november, gick jag i mål, och det känns fantastiskt! 50 0032 ord!
 
 
I måndags skrev jag ingenting alls, men varje dag sedan dess har jag skrivit lite mer än 3000 ord, och det gjorde att jag kunde gå i mål igår! De sista 1300 orden igår tog hur lång tid som helst att skriva, och jag fick kämpa väldigt mycket med dem - mest för att jag visste att jag var så nära mållinjen - men när jag äntligen hade skrivit 50 000 ord var jag otroligt lycklig! Sedan gick jag och såg senaste avsnittet av Supernatural för att fira!
 
Igår skrev jag lite på slutstriden, men jag hann inte färdigt med den. Därför har jag funderat på om jag kanske ska fortsätta skriva lite mer nu, innan NaNoWriMo är slut, men troligtvis kommer inte det att hända. Annars har jag den här veckan faktiskt fått lite mer tankar om hur jag vill att min plot ska se ut. Problemet är att mina karaktärer aldrig vill göra som jag vill. 
 
När jag hade nått 50 000 ord förra året ville jag inget annat än att bara stänga mitt Worddokument och aldrig mer öppna det, på grund av att jag hade tröttnat så på storyn, men i år känner jag mig faktiskt taggad på att fortsätta skriva! Det återstår väl att se ifall jag gör det eller inte (ni kan slå vad redan nu om ni vill). Det är mycket som jag har skrivit som suger, men jag ser potential i min plot.
 
Som sagt, jag har haft mina sämre dagar. 
 
Förutom att vara otroligt stolt över mig själv så är jag också fruktansvärt stolt över alla mina vänner som har deltagit i NaNoWriMo och vunnit (är även stolt över er som inte har vunnit <3)! Det är så underbart att dela den här upplevelsen med massa andra, och utan de som peppade mig skulle jag troligtvis inte vara färdig redan. SÅ GRATTIS TILL ER, NI ÄR SÅ AMAZING OCH JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER ER!
 
 
STORA KRAMAR TILL ALLA SOM HAR PEPPAT MIG DEN HÄR MÅNADEN, OCH STORA KRAMAR TILL ALLA MINA NANO-VÄNNER! NI ÄR BÄST (VARE SIG NI VINNER ELLER INTE)!
 
Om ni inte är i mål riktigt än:
 
/Anna(:
 

Kommentarer
Postat av: Beate

NaNoWriMo är verkligen unikt eftersom man kan dela skrivandet med vänner! Det är det som är det bästa! Utan er skulle jag inte klara så himla intensivt skrivtempo... Och jag är också stolt över dig Anna! We are in deed awesome :D <3 KRAM
PS. Älskar dina gif:s! Den från Orphan Black var ju helt klockren!! (Måste börja se den serien...)

2014-11-28 @ 22:30:58
URL: http://bokbeate.blogspot.com
Postat av: Frida

GRATTIS! Tycker att det är grymt imponerande att skriva 50000 ord på en månad :D Själv hade jag aldrig orkat, men det är roligt att följa alla som skriver.

2014-11-28 @ 22:49:13
URL: http://boooklovin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0