Böcker som beskriver mig

Fangirl av Rainbow Rowell, av den enkla anledningen att jag fangirlar över ungefär allt jag tycker om. Fangirl skulle kunna ha varit mitt mellannamn, om jag hade haft något. 
 
Me and Earl and the Dying Girl av Jesse Andrews. I den här boken är jag mest lik huvudpersonen Greg, på grund av min obotliga sarkasm, och min awkwardhet runt andra människor. Jag är inte riktigt lika awkward som Greg, men ibland har jag mina ljusa (mörka) stunder då man undrar om jag ens kommer från den här planeten (vilket jag inte gör, men det är en hemlighet). 
 
Anna and the French Kiss av Stephanie Perkins. Först och främst på grund av det ganska uppenbara: vi delar samma namn. Men också för att både jag och Anna är väldigt nördiga, hon älskar film och jag böcker. Jag kan känna igen mig i hur viktiga filmerna är för henne. Sedan kan jag även känna igen mig i hennes personlighet i början, när hon inte vill åka till Paris eftersom hon är nöjd med hur hon har det hemma. 
 
Mamette av Nob. Hur skulle jag ens kunna utelämna en pensionär i det här inlägget? Jag valde Mamette för att jag hoppas att jag ska vara lika cool som henne när jag är så där gammal, men också för att jag redan nu är pensionärig. Jag menar, hur många coola och populära tonåringar föredrar korsord framför en partykväll? Ge mig bara en gungstol så kan jag gå i pension imorgon!
 
Saknad-serien av Meg Cabot. Min kompis brukar ibland kalla mig för Mastriani, bara för att hon tycker att jag påminner om huvudkaraktären Jessica Mastriani från Saknad-serien. Anledningen är att jag säger till om någon irriterar mig eller bara är allmänt dum i huvudet. Jag gjorde det mer förr än vad jag gör det nu, men om ni gör mig riktigt irriterad (genom att t.ex. prata under en bio) så blir det inte så roligt, eftersom jag kan ha en ganska vass tunga när det krävs. Jag slåss inte riktigt lika mycket som Jessica, men jag hamnade faktiskt i en liten fight en gång i matsalen, och det slutade med att jag luktade mjölk resten av dagen...
 
Det finns fler böcker som beskriver mig, men jag var tvungen att begränsa mig lite. 
 
----------- Det här inlägget är en del av Fridas bokbloggsmaraton -------------
 /Anna(:

Kommentarer
Postat av: Elvira

Åh, vill läsa Mamette så mycket! Finns nog en liten pensionär i mig med kan jag tro ..;D

Svar: Mamette är verkligen otroligt bra, och om du har en chans att läsa den tycker jag verkligen att du borde det! :)
bookshelf

2014-09-05 @ 23:11:15
URL: http://mylifestylebyelvira.blogspot.com
Postat av: Klara

Vad roligt att läsa om vilka böcker som beskriver dig! Ibland känner jag mig också som en pensionär! :)

Svar: Tack! :D Ja, det bor nog en liten pensionär i oss alla ;)
bookshelf

2014-09-07 @ 10:32:20
URL: http://inutienbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0