NaNoWriMo vecka 1

 
Jag vill bara meddela att jag inte har börjat skriva än idag, så jag kommer nå upp till dagens mål som är 13333.
 
Ni vet det där jag säger varje år om att första veckan alltid är den lättaste och att man då ska skaffa sig försprång? Om det stämmer för mig i år så är jag nog körd... Den här veckan har nämligen varit fruktansvärd. 
 
Jag har jobbat åtta timmar varje dag den här veckan och när jag har kommit hem på kvällarna har jag mest bara velat krypa ner under täcket istället för att skriva. Min plan var att skriva lite på morgonen innan jag började jobba och under mina luncher (eftersom jag äter själv pga jobbar på Posten). Jag gjorde det några gånger, men inte varje dag som jag hade bestämt.
 
I år är det verkligen som att jag inte vet hur man skriver. Inspirationen har varit noll och allt jag har skrivit har varit bajsdåligt. Dessutom har min koncentration varit -110. Enda gången jag har kunnat koncentrera mig har varit när jag har skrivit för hand (vilket jag har gjort en del). När jag har suttit vid datorn har jag skrivit typ tio ord och sedan: "Undra om någon har skrivit något kul på Twitter", "Usch, den här låten vill jag inte höra, måste byta", "någon kanske har mejlat mig", "Jag måste verkligen kolla igenom varenda video som den här personen har gjort på Vine". Ni förstår. 
 
 
Nästa vecka jobbar jag (förhoppningsvis) bara en dag, och då hoppas jag att jag ska få in en bättre rutin i mitt skrivande. Den här helgen har motivationen börjat bubbla lite, och jag hoppas att den har kommit för att stanna. Annars är jag faktiskt oroad över om jag kommer vinna NaNoWriMo i år. 
 
Men jag ligger i alla fall inte efter än, och så länge jag inte gör det finns det fortfarande hopp!
 
Hur går det för er? Har ni något överlevnadstips för mig?
/Anna(:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0