NaNoWriMo vecka 3

 
Hallihallå! Målet för dagen är att ha skrivit 36666 ord, och det gjorde jag redan igår! Jag har inte börjat skriva idag än, för jag har varit lite upptagen (med så roliga saker som att byta däck på bilen...). Men jag tror att jag ska försöka tvinga mig själv att skriva lite snart. Mitt mål var att nå upp till 40 000 ord idag, men jag är osäker på om det kommer hända. (update: jag hann nå 40 000 ord!!)
 
Den här veckan har varit rätt lik den förra. Vissa dagar har det gått lätt att skriva, andra har det varit en kamp att ens orka öppna worddokumentet (men då har jag lurat mig själv och skrivit lite för hand. I'm so smart...). Jag har tyvärr inte varit särskilt nöjd med något jag har skrivit den här veckan (förutom en back story-scen som jag skrev igår som var så rolig och oväntad att skriva. Mest har det kanske berott på att jag har börjat inse att min plot inte håller ihop särskilt väl. Jag saknar svar till en hel del viktiga frågor, och det stör mitt flow och min lust att skriva.
 
 
Jag har haft en väääldigt lång och svår startsträcka den här veckan. Jag har suttit i typ en timme framför datorn utan att skriva ett ord, och sedan har jag fått tvinga mig själv att skriva. Igår införde jag en ny grej för att försöka bota detta vidriga prokrastinerande. Varje gång jag hade skrivit 200 ord fick jag se lite av en youtube-video. Det fungerade faktiskt RIKTIGT bra och jag tror jag kommer försöka fortsätta med det idag också. Det var kanske inte supereffektivt, men jag fick mina sista 1000 ord skrivna.
 
JAG HEJAR PÅ ALLA ANDRA SOM DELTAR! NI KAN GÖRA DET! OM EN VECKA HAR NI KANSKE VUNNIT! (wow, november har gått så fort...)
 
/Anna(:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0