NaNoWriMo vecka 4

 
 
JAG HAR VUNNIT NANOWRIMO I ÅR IGEN! 
 
Igår hade jag cirka 4000 ord kvar, och jag ljuger inte när jag säger att jag på riktigt ville ge upp. Det låter väldigt överdrivet och dramatiskt, men det var sant. Efter lite peppande ord tog jag mig samman, och skrev ca 1800 ord. Jag kom upp i 48000 ord igår, och idag skrev jag de sista 2000 och det gick ganska bra. Mina plothål är fortfarande djupare än Marianergraven och min förhoppning om att skriva färdigt ett slut gick i kras, men jag är nöjd ändå! (nu dröjer det väl dock till nästa år innan jag ens tar i den här storyn igen)
 
 
 
Jag nämnde ju precis att jag inte hann skriva något fulländat slut på min historia, men det betyder inte att jag inte har försökt. De här senaste dagarna har jag i stort sett bara skrivit på slutet (tror jag i alla fall. Det känns som att jag redan har glömt allt jag har skrivit). Jag är inne på min tredje version, och det är hittills den som funkar bäst, men det kan hinna ändra sig. 
 
NaNoWriMo är en galen upplevelse och nu ska det bli skönt att få vila ut lite! Tack till alla som har hejat på mig då jag har tvekat! Slutligen vill jag heja på alla andra som ännu inte har gått i mål. NI KAN GÖRA DET!
 
NaNoWriMo, vi ses om ett år!
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Elin - bokparadiset

Hahah!!! Alltså din tweet, hahahha :'D

Svar: hahah^^
bookshelf

2015-11-30 @ 20:15:39
URL: http://bokparadis.blogg.se
Postat av: liza

Hej :) jag tänkte bara kolla hur det blev med gästbloggandet för din del. Fick aldrig nåt svar angående datumet men om du vill och har möjlighet skulle du kunna gästblogga på min blogg nu på lördag :) inlägget skulle behöva vara färdigt på fredag. Om du inte har möjlighet, vänligen meddela mig så snabbt som möjligt så får jag ordna annat :) kramar, liza

2015-12-01 @ 09:44:23
URL: http://iregnet.blogspot.fi
Postat av: Beate

Jag är så stolt över dig Anna!!! :D :D :D Supermegajätteawesome jobbat <3 <3

Svar: TAAACK BEATE!!! :D <33
bookshelf

2015-12-02 @ 13:20:37
URL: http://bokbeate.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0