En bokhylla med allt jag älskar

 
Innerst inne vet jag att en bokhylla kan innehålla så mycket mer än bara böcker. Den kan innehålla filmer och TV-serier, men också vikta pappersbåtar och bilder föreställandes ens bästa vän. Trots att jag vet, och trots att mina bokhyllor innehåller allt det jag precis nämnde så kan min hjärna efter sex år inte uppdatera sig själv. I mitt hjärnvokabulär står det bara "böcker,böcker,böcker,böcker" efter ordet "bokhylla/bookshelf". Varje gång jag tänker att jag vill blogga om den där pappersbåten så kommer min lilla hjärnvakt fram och hytter med näven, skakar på huvudet och pekar på ordet "bokhylla" i ordboken. Men nu för tiden är min hjärna fylld med så mycket mer än bara böcker och jag skulle vilja göra ett försök att formulera de tankarna. Jag försöker skrämma mig själv med att ni inte skulle bry er eller tycka om det, men jag tror inte att det är sant. 
 
 
Det jag alltså vill ha sagt med det här inlägget är att jag skulle vilja testa på att skriva om fler ämnen än bara böcker. Jag vill göra Bookshelf till en bokhylla som inte bara är fylld med böcker, utan med allt jag älskar och bryr mig om. Och jag är rädd för att göra det. Och kanske egentligen också lite lat. 
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag har själv funderat på att blogga om mer än bara böcker. Vill blogga om allt jag älskar! Varför begränsa vad man skriver om liksom? Ser fram emot att läsa vad mer som finns i din bokhylla :)

2016-07-15 @ 20:40:42
URL: http://bladvandaren.blogspot.se
Postat av: Anonym

Var inte rädd! Det kommer säkerligen att bli hur bra som helst. Jag tycker det är väldigt roligt att läsa om annat än böcker, så jag är för detta förslag.

Svar: Åh, tack så mycket! Vad glad jag blir att veta att du tycker att det är en bra idé! :D
bookshelf

2016-07-16 @ 08:50:55
Postat av: Emme

Det är precis den tanken jag har just nu! Det går inte längre att bara blogga om böcker då det är så begränsat, så jag tycker inte alls att det gör något att börja blogga om annat! :D
Det ska vara kul att blogga ^^

SV: Heej Anna! Vad glad jag blev av att läsa din kommentar! Trodde verkligen inte att någon gick in på Bokzoem längre haha, men vad kul att du fortfarande kikar in där ibland!
Din läsning verkar vara precis som min haha, dvs låg hela året. Har du tips på någon bra bok man kan läsa i sommar? :D
Ha en fortsatt bra söndag!

2016-07-17 @ 11:56:08
URL: http://bokzoem.blogspot.se
Postat av: Beate

Jag känner samma sak!! Vill typ kasta mig ut i det okända och testa att skriva om annat, men slår hela tiden ner mig själv med att det inte är relevant... Jag tror det är dags att vi ändrar på våra tankesätt om det här ;) Kör! Jag ser fram emot att läsa :D

2016-07-18 @ 09:07:14
URL: http://bokbeate.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0